Αν αγαπάτε το αυτοκίνητό σας και θέλετε να είστε σίγουροι για την τεχνική του αρτιότητα, επισκεφτείτε το συνεργείο αυτοκινήτων του Δημήτρη Πράσινου. Το συνεργείο μας ειδικεύεται στα ALFA ROMEO, FIAT και LANCIA για πάνω από 30 χρόνια, παρακολουθώντας συνέχεια σεμιναρία, αποκτώντας τεχνογνωσία αιχμής και εφαρμόζωντας την καθημερινά, για να προσφέρουμε μία τεχνική εξυπηρέτηση που να είναι πραγματικά συνώνυμη της ποιότητας και της αξιοπιστίας.

Κάνοντας μία επίσκεψη στο συνεργείο μας θα σας προτείνουμε λύσεις που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σας, αλλά και στην... τσέπη σας!Η προσοχή στη λεπτομέρεια και οι εξωνυχιστικοί έλεγχοι που γίνονται στο αυτοκίνητο σας είναι η προσωπική μας δέσμευση και η ένδειξη σεβασμού στον πελάτη που μας εμπιστευέται.

Η εξειδίκευση μας ξεκινάει από έναν απλό έλεγχο στα επίπεδα φθοράς των φρένων και εκτείνεται ακόμα και στον προγραμματισμό του εγκεφάλου του αυτοκινήτου σας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε περιγράφονται με λεπτομέρεια στο αρχικό μενού. Τα αυτόματα σασμάν καθώς και η μετατροπή για τη λειτουργία της υγραεριοκίνησης είναι υπηρεσίες στις οποίες ειδικευόμαστε έχοντας μία πολύχρονη συνεργασία με μεγάλες εταιριες του χώρου, όπως Bedini, Lovato και Tamona.

Περιηγηθείτε λοιπόν στον ιστοχώρο μας και σας περιμένουμε για να γνωριστούμε και από κοντά.